TAO pályázat 2013Serdülős vereség, U-15-ös győzelem

2014. április 07. 10:26:52  nyomtatási kép

Nem sikerült a bravúr a serdülősöknek, diákolimpiai selejtezők

Pénteken a szombathelyi HALADÁS ellen játszott az U-18-as serdülő csapat. Sajnos a rengeteg gonddal küzdő társaság ellen egy "más" HALADÁS lépett pályára a tavaszi első fordulóban. urbán Dominik műtétből lábadozik, Horváth Dominik is sérült. Aztán a téli átigazolás is meggyengítette a társaságot. Ennek ellenére szépen helytálltak a gyerekek és a gólkülöbség  túlzó. Mindent megtettek a fiúk, de most jobb volt az ellenfél. Igaz nem tiszta eszközökkel. De nem óv a körmendi csapat és elfogadja az eredményt. A csapatból Veszprémi Bence, Törő Tamás, Kardos Ádám és Petrovics Bálint emelkedett kis játékával.

HALADÁS VSE - KÉK SÜNIK ULC

 

7:2 (3:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Gelányi József -Fancsali Márk - Szakasics Balázs - Lénárt Zoltán - Telek Richárd - Kardos Ádám -Veszprémi Bence - Törő Tamás - Tóth Dávid - Farkas Ádám - Horváth Dániel

 

Góllövők:

 

Kardos Ádám, Törő Tamás

 

Csere:

 

Petrovics Bálint, Dávid Nataniel

 

Jók:

Törő Tamás, Kardos Ádám, Veszprémi Bence, Petrovics Bálint

Az U-15-ös bajnokságban a Rábagyarmat vendége volt szombaton a korosztályos csapat. A gondozatllan pályán hamar vezetést szerzett a körmendi csapat. A végére aztán már biztos különbséggel vette az akadályt az U-15-ös fiúk. A csapatból Veszprémi Bence, Kardos Ádám, Szatmáry Norbert játszott jobban.

RÁBAGYARMAT - KÉK SÜNIK ULC - NÁDASD

 

2:6  (0:3)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Péter Tibor- Dávid Nataniel - Kardos Ádám - Velekei Bence - Szatmáry Norbert - Veszprémi Bence - Kovács Kornél - Szakasics Balázs

 

Csere:

 

Kocsis Levente, Németh Adrián, Tomasics Olivér,

 

Góllövők:

 

 Gelányi József, Kardos Ádám (3), Veszprémi Bence, Kocsis Levente

 

Jók:

 

Veszprémi Bence, Szatmáry Norbert, Kardos Ádám

 

Az U-15-ös csapat 2014. április 9-én, szerdán hazai pályán fogadja a Ják csapatát. A mérkőzés 16 órakor kezdődik majd Asóberkiben.

 

A diákolimpiai sorozatban kedden 15 óratól Szentgotthárdon játszik selejtezőt az I. és a II. korosztály (2005/2006, 2003/2004). Mind a két csapatnak van esélye bejutni a megyei döntőbe. Reméljük meg is történik majd.