TAO pályázat 2013Diákolimpián megyei bajnok a IV. korcsoportos csapat

2014. április 28. 09:02:12  nyomtatási kép
Nyert az U-15 Vasváron

Mozgalmas napok után van az egyesület. Telesikerekkel. Az U-15-ös bajnokságban nehéz sorozatot csinált a korosztályos csapat, hiszen 3 ízben idegenben lépett pályára. Ráadásul nem könnyű ellenfelekkel játszottak. Ennek ellenére mind a három mérkőzést sikerrel vették. Verték a Szentgotthárdot (4:2), a Bük (9:3) csapatát és szerdán a Vasvár (4:0) együttesét győzték le Vasváron jó játékkal. Így továbbra is vezetik a tabellát négy fordulóval a bajnokság vége előtt.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 0:4  (0:1)

  Kék Sünik ULC:

 Holdosi Zsolt – Péter Tibor– Dávid Nataniel – Kardos Ádám – Velekei Bence – Szatmáry Norbert – Veszprémi Bence – Németh Adrián – Szakasics Balázs

 Csere:

 Tomasics Olivér, Kovács Kornél, Dávid Nataniel, Dihen Máté, Horváth Adrián

 Góllövők:

 Kardos Ádám, Kovács Kornél, Velekei Bence, Szatmáry Norbert

 Jók:

 Az egész csapat

A csapat ezen a héten szabadnapos lesz.

Diákolimpiai megyei döntőkre került sor Vépen 2014. április 26-án. Itt két korosztályos iskolai csapatunk volt érdekelt. A II. korcsoportos (2003/2004) született fiúknak már az is nagy bravúr volt, hogy eljutottak a megyei döntőig. Itt is nagyon szépen helytálltak és az értékes 7. helyet szerezték meg.


A IV. korcsoportos fiúk (1999/2000) a megyei döntő 8 csapatos mezőnyében az első mérkőzésükön rögtön vereséget szenvedtek. Így a hátralévő két csoportmérkőzésen nyerési kényszerbe kerültek, amit aztán egyre javuló játékkal meg is nyertek. A döntőbejutásért büntetőkkel diadalmaskodtak. A döntőben aztán a magabiztosan nyertek 2:0 arányban. Így megyei bajnokok lettek és jogot nyertek arra, hogy az országos döntőben képviseljék az iskolát, a várost és Vas megyét a Fonyódlgeten rendezendő országos döntőben május végén. A csapat tagjai:

Pethő Norbert, Holdosi Zsolt, Szatmáry Norbert, Petrovics Bálint, Velekei Bence,

Dávid Nataniel, Szakasics Balázs, Péter Tibor, Dihen Máté, Horváth Adrián, 

Németh Adrián, Gelányi József

Edzők: Szakasics Zoltán, Kutasi Tibor


Gelányi Józsefet a megyei döntő legjobb játékosának is megválasztották.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Országos, megyei döntők Vép 2014 alatt találhatóak.

A BOZSIK egyesületi program 3. fordulójára került sor 2014. április 27-én, vasárnap Körmenden a labdarúgó pályán. Az U-7-9-11-es korosztályok nagyon jó időben fociztak és bemutatóztak a délelőtt folyamán. Minden krosztály nagyszerűen focizott.

A tornán az U-9-es korosztályban Tóth Erdei-Mátét és Lészló Bálintot emelték ki a játékosok közül teljesítményéért.

Tóth Erdei Máté

László Bálint

További képek az egyesület Honlapján/képtár/NUPI/ Bozsi egyesületi Körmend 2014 tavasz alatt találhatóak.