TAO pályázat 2013Győzőtt az U-15-ös csapat

2014. május 16. 08:24:05  nyomtatási kép
Vereség az U-18-ban Kőzsegen, BOZSIK Nádalján

Győzőtt és továbr is versenyben van az aranyéremért az U-15-ös csapat. A Vépen rendezett találkozó természetesen itéletidőben zajlott le. Ez rányomta a bélyeget a teljesítményre is. Ennek ellenére a 2. félidőben már biztosan nyerték a mérkőzést a gyerekek és így továbbra is van esélyük a bajnokság megnyerésére. A csapatból mindenki "hozta" magát és kiemelni senkit nem kell külön.

                                                                            VÉP - KÉK SÜNIK ULC

                                                                                        0:4  (0:1)

Kék Sünik ULC:

Tomasics Olivér - Gelányi József-Szakasics Balázs-Dávid Nataniel-Szatmáry Norbert-Petrovics Bálint-Kardos Ádám-Velekei Bence-Veszprémi Bence.

Csere:

Péter Tibor, Kovács Kornél, Németh Adrián

Góllövők:

Gelányi József (2), Kardos Ádám (2)

Jók:

Az egész csapat

Az U-18-as bajnokságban a serdülő csapat Kőszegre látogatott előrehozott bajnoki fordulóban. A kőszegi csapat semmit nem bízott a véletlenre és az U-21-es csapatával állt ki, benne 3 felnőtt csapatban is játszó játékossal. A hihetetlen hideg, viharos szélben, szakadó esőben játszott találkozón így semmi esélye nem volt a körmendi csapatnak sajnos. Ennek ellenére még mindig a dobogóra állhatnak a több sebből vérző körmendi gyerekek, ha a hátralévő mérkőzéseiket megnyerik.

KŐSZEG - KÉK SÜNIK ULC

 5:0 (4:0)

 Kék  Sünik ULC:

 Gelányi József – Tóth Dávid – Szakasics Balázs – Lénárt Zoltán – Telek Richárd – Kardos Ádám –Urbán Dominik – Horváth Dominik – Törő Tamás – Farkas Ádám – Horváth Dániel

Csere:

 Velekei Bence, Fancsali Márk, Veszprémi Bence

 Vasárnap 2014. 05. 18-án Horvátnádalján kerül sor a BOZSIK egyesületi program U-7-9-11-es tavaszi utolsó fordulójára, ha az időjárás megengedi. A mérkőzések délelőtt 10 órakor kezdődnek majd a nádaljai labdarúgó pályán.