TAO pályázat 2013


Nagyon fontos győzelmek a korosztályos bajnokságokban

2014. május 23. 07:25:41  nyomtatási kép


Országos döntőn a IV. korcsoportos csapat


Nehéz mérkőzést nyert az U-15-ös korosztályos csapat hazai páláyn a KIRÁLY SZE ellen. Az első félidőt átaludta a társaság, PEDIG TUDTÁK, HOGY CSAK GYŐZELEMMEL LEHET ESÉLYÜK A BAJNOKI CÍMRE. Aztán a szünetben hatott a fejmosás és a félidei hátrányt ledolgozva , a végén már örülhettek a fiúk. Főleg úgy, hogy a VAFA idegenben vereséget szenvedett Vasváron. Így az utolsó fordulóban már a döntetlen is elég a csapatnak a bajnoki címhez. Igaz ezt a VAFA ellen kell behúzni majd.

KÉK SÜNIK ULC – KIRÁLY SZE

 6:3  (2:3)

 Kék Sünik ULC:

 Tomasics Olivért – Dávis Nataniel– Gelányi József – Kardos Ádám – Velekei Bence – Szatmáry Norbert – Veszprémi Bence – Petrovics Bálint – Szakasics Balázs

 Csere:

 Kovács Kornél, Péter Tibor, Németh Adrián, Dihen Máté, Horváth Adrián

 Góllövők:

 Gelányi József (2), Kardos Ádám (2), Szatmáry Norbert, Kovács Kornél

 Jók:

 -0-

A serdülő csapatnak is győznie kellett, ha a dobogós reményeit életben akarta tartani. Ezt pedig Vépen kellett megcsinálni. A mérkőzés nem volt egyszerű. hiszen nagyon felforgatott csapattal kellett felvenni ellenük a küzdelmet. A végeredmény nem tükrözi a feszült találkozót. Két sérülést is összeszedtünk. Viszont a győzelemmel továbbra is dobogóra esélyes a csapat.


VÉP - KÉK SÜNIK ULC

      1:5 (0:3)


Kék Sünik ULC:

Gelányi József-Farkas Ádám-Dávid Nataniel-Petrovics Bálint-Horváth Dániel-Törő Tamás-Horváth Dominik-Lénárt Zoltán-Fancsali Márk-Urbán Dominik- Telek Richárd

Csere:

 
Veszprémi Bence, Velekei Bence

Góllövők:

Horváth Dominik (2), Törő Tamás, Lénárt Zoltán, Telek Richárd

Jók:

Törő Tamás, Horváth Dominik


2014. május 23-24-25-én Fonyódligeten vesz részt a IV. korcsoportos (1999/2000) korosztályos csapat a 20 csapatos országos döntőben négy 5-ös csoportba sorsolják majd a csapatokat. Az első két helyezetje a csoportnak jut majd be a legjobb 8 közé, ahol egyenes kieseésben folytatják majd vasárnap a helyosztókat. reméljük a hagyományokhoz méltóan szerepelnek majd a gyerekek az országos döntőn!