TAO pályázat 2013BOZSIK Nádasdo, balszerencsés 7. hely Ausztriában

2014. november 17. 12:58:57  nyomtatási kép
Utolsó BOZSIK tornák, újra Ausztriában egy korosztály

Nem volt szerencséje az időjárással az U-11-13-as korosztálynak Nádasdon a BOZSIK egyesületi tornák 5. fordulójában. A hideg szél nagyon próbára tette a gyerekeket a szombati rendezvényen. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, hiszen nagyon szép számmal voltak jelen és játszottakjó mérkőzéseket.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/NUPI/ BOZSIK Nádasd 2014 ősz alatt találhatóak./

Nem volt szerencséje az U-10-es korosztálynak az ausztriai Gnasban rendezett nemzetközi tornán. A 12 csapatos mezőnyt 2 hatos csoportra bontották. A gyerekek az első 3 fordulóban csak gólnélküli döntetleneket játszottak. Majd kikaptak a végső győztes Brunn csapatától. Az utolsó csoportmeccsen aztán nyertek. Így viszont rosszabb gólkülönbséggel nem jutottak a legjobb négy közé. Aztán a helyosztón újra nyertek. Így két győzelemmel , 3 döntetlennel és csak egy vereséggel is csak a hetedik helyen végeztek. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek. A csapatból Nagy Marcell és Molnár Levente játszott jól.
További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Ausztria Gnas 2014 U-10 alatt találhatóak./

Újra nehéz hétvégéje lesz az egyesületnek. Pénteken az elmaradt U-7-9-es tornát pótolják Horvátnádalján délután 14. 30-kor.

Szombaton a BOZSIK egyesületi program utolsó U-11-13-as tornája lesz a Körmendi FC pályáján. Az U-13-as korosztály 9 órakor, az U-11-es 11 órakor kezd majd.

Szintén szombaton az U-12-es korosztály utazik Ausztriába. (Gnas). Ennek a korosztálynak 8 csapatos versenyt rendeznek. A körmendi gyerekeknek a hazai Gnas, a TUS Kichbach és  az SG ST: Stefan-Feldbach lesz az ellenfele a csoportmeccseken.