TAO pályázat 2013Egy arany, egy drámai ezüst és egy 4. hely a Somogyi Kupán

2015. február 02. 10:33:52  nyomtatási kép
Jól szerepeltek a gyerekek a Somogyi Kupán

Hétvégén rendezték a hagyományos XXXI. Somogyi Kupatornáit a körmendi városi sportcsarnokban. Szombaton délelőtt az U-11-es (2004/2005) korosztály lépett pályára és magabiztosan, veretlenül 12 rúgott góllal és 1 kapottal, néha szép játékkal nyerték meg megérdemelten a tornát. A csapatból Herczeg Bálint, Krajczár Martin, Vargovics András és Tóth - Erdei Máté játszott átlagon felül. A torna gólkirálya Herczeg Bálint lett 6 találattal.


Gólkirály Herczeg Bálint 6 góllal.


Az U-15-ös (2000/2001) korosztály szombaton délután lépett pályára. Itt a döntőig meneteltek a gyerekek. Itt azonban hiába vezettek a Grundball FC ellen. Nem sikerült nyerniük. A rendes játékidőben döntetlenül végződő találkozó után drámai büntetőpárbajban maradtak alul. A 2. hely azonban így is nagyon dicséretes.


A 2002/2003-as korosztály sok gonddal vágott neki vasárnap a tornának. Sokan hiányoztak Ennek ellenére a csapat minden elismerést megérdemel, hiszen egy vereséggel, 1 győzelemmel és 3 döntetlennel végig harcban volt a dobogós helyek valamelyikéért. Sajnos a szerencse nem volt velük , de a 4. hely nagyon nagy dicséretet érdemel. A csapatból Bíró Bálint, Krajczár Martin, Szakonyi Gyula és Vargovics Balázs is mindent megtett a csapatért a többiekkel együtt. A torna legjobb kapusa ebben a korosztályban Bíró Bálint lett.A torna legjobb kapusa Bíró Bálint.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ SOMOGYI KUPA 2015 alatt találhatóak.