TAO pályázat 2013Ezüst érmes az U-14, győzelem az U-16-ban

2016. június 10. 10:54:33  nyomtatási kép
Országos döntő Siófokon, torna Őriszentpéteren

Egy vereséggel és egy győzelemmel zárta a 201562016-os korosztályos megyei bajnokságokat az U-14-es és az U-16-os csapat. Az U-14-es korosztálynak nem kisebb volt a tét, mint a bajnoki aranyérem a Szentgotthárd ellen. Sajnos nem játszottak jól a gyerekek. Nem tudtak élni a lehetőséggel. Görcsösen és rosszul játszottak. Így megérdemelten nyert a szentgotthárdi csapat és lett bajnok ebben a csoportban. A csapatból csak Bíró Bálintot lehetett kiemelni kapus munkájáért. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek egész éves munkájukért.

 KÉK SÜNIK ULC - SZENTGOTTHÁRD

 0:5 (0:3)

  Kék Sünik ULC:

 Bíró Bálint –Gyánó Kristóf – Pfneiszli Dániel – Dobos Joel – Nagy Dávid – Szakonyi Gyula – Dobos Noé –Kocsis Botond – Vargovics Balázs

 Csere:

 Németh Bálint, Vargovics András, Tóth Zoltán, Krajczár Martin

 Góllövők: -0-
 

Jók:

 Bíró Bálint

Az U-14-es ezüstérmes alakulat. A képről hiányzik Tóth-Edei Bálint és Nagy Máté

Az U-16-os bajnokságban győzelemmel búcsúzott a korosztályos csapat a megyei bajnokság küzdelmeitől ebben a szezonban. A kőszegi csapat legyőzése nem okozott gondot a motiváltan focizó gyerekeknek. A csapatból Horváth Adrián, Péter Tibor és Tomasics Olivér emelhető ki teljesítményéért. A bajnokságban a 6. helyen végzett a társaság.

KÉK SÜNIK ULC - KŐSZEG

 11:0  (7:0)

 Kék Sünik ULC:

 Tomasics Olivér – Szakonyi Gyula – Varga Bence– Péter Tibor – Horváth Adrián – Németh Adrián – Szilvás Ádám – Dobos Joel – Petrovics Bálint – Kuchta Kevin, Pfneiszli Dániel

 Csere:

 Kocsis Levente

 Góllövők:

 Szakonyi Gyula (2), Horváth Adrán (2), Péter Tibor (2),Petrovics Bálint (2),

Varga Bence, Németh Adrián (2)

 Jók:

 Péter Tibor, Tomasics Olivér, Horváth Adrián

Az U-16-os korosztályos csapat. A képről hiányzik Balogh Jácint, Tóth Zoltán, Kalányos Bence és Joó Dominik.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Bajnoki/ U-14, U-16 2016 alatt találhatóak.

2016. június 11-én Őriszentpéteren tornázik az Őrség Kupán az U-11-es és az U-13-as korosztály. A mérkőzések szombaton reggel 9 órakor kezdődnek majd az őriszentpéteri labdarúgó pályán.

2016. június 13-14-15-én a IV. korcsoportos fiúk( 2001/2002) Siófokon vesznek részt a labdarúgó Diákolimpia Strandfoci döntőjében. A 16 csapatos mezőnyben szeretnének minél jobb helyezést elérni.