TAO pályázat 2013Fontos győzelmek a héten

2018. október 13. 10:33:35  nyomtatási kép
BOZSIK PROGRAM Körmenden az U-7 és az U-9 korosztályoknak

Fontos győzelmet szerzett az U-14-es csapat kedden a Csákánydoroszló otthonában a megyei U-14-es bajnokságban. Éder Bence találatával 1:0 arányban nyert az elmúlt szezon bajnoka  ellen. Így a csapat vissza kapaszkodott a dobogó 2. fokára és csak rosszabb gólkülönbségével nem első.

CSÁKÁNYDOROSZLÓ - KÉK SÜNIK ULC

 0:1  (0:1)

 Kék Sünik ULC:

 Rédecsi Milán - László Bálint – Tyahor Patrik – Tóth-Erdei Máté– Éder Bence – Szakasics Péter – Sály Gábor – Nagy Marcell – Varga Zalán

 Csere:

 Gaál Szilárd, Rédecsi Olivér, Egyed Patrik,

Frühwirth Barnabás, Farkas Tamás, Hajba Zoltán

 Góllövők:

 Éder Bence

 Elkezdődtek a Diákolimpia megyei selejtezői is. A Diákolimpia I. korcsoportjának őszi küzdelmeit rendezték 2018. október 10-én, szerdán Körmenden, az MTE-pályán. A SZAKASICS ZOLTÁN által kiválóan felépített taktikát mindhárom mérkőzésen maradéktalanul betartó kék-fehér alakulat a SÖVEGJÁRTÓ DÁNIEL, ORBÁN ROLAND, KRALLER NOEL, FARKAS RÓBERT, BAKÓ BENEDEK, SZÍJJÁRTÓ LEVENTE összeállításban 3 mérkőzésen 3 győzelmet aratott. A Kölcsey Iskola csapata a Nádasd (9:0), a Somogyi-Olcsai (3:1) és az Őriszentpéter (6:0) elleni sikereivel 9 pont birtokában várja a 2., tavaszi fordulót. A vetélytársak közül az Őriszentpéter 6 pontot, a Somogyi-Olcsai 3 pontot, míg a Nádasd 0 pontot gyűjtött. A Kölcseys 18 rúgott gól megoszlása: Kraller 9, Farkas 4, Orbán 4, Szíjjártó 1 találat. A csapatból betegsége miatt Benkő Bence hiányzott. Gratulálunk, srácok! Így tovább!!! ⚽ Kuriózum, hogy az Őriszentpéter csapatának kivételével minden együttesben szerepelt Kék Sünik-játékos.


A megyei döntő kapujában. I. korcsoportos fiúk.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Megyei, Országos Döntők/ Diákolimpiai selejtező 2018/2019 I. korcsoport Körmend alatt találhatóak.

Vasárnap (10. 14.) Körmenden a Körmendi FC pályáján rendezik az U-7 és az U-9 korosztály 3. BOZSIK EGYESÜLETI TORNÁJÁT. Az U-9-es korosztály 9 órakor, az U-7-es korosztály 10. 30-kor kezd majd.