TAO pályázat 2013


Sikeres sárvári szereplés az év utolsó tornáján

2018. december 10. 14:07:39  nyomtatási kép
Diákolimpiai Teremlabdarúgó Döntő Bükön

Az év utolsó labdarúgó tornáján vettek részt a korosztályos csapataink a hagyományos sárvári tornákon.Szombaton az U-11-es gárda szerepelt, akik a 7. helyen végeztek. Lehetőségeiket behatárolta a nem túl ideális korosztályi összetétel. A helyosztón presztízs jellegű mérkőzésen sikerült legyőzni a Körmendi FC gárdáját. A gyerekek hozzáállása és küzdeni akarásával egyik mérkőzésen sem volt probléma. Dicséret illeti őket.

Vasárnap délelőtt az U-9-es csapatunk magabiztosan nyerte a
tornát. A Nádasdy Kupa U-9 labdarúgó torna 1. helyezettje: A Kék Sünik ULC Körmend labdarúgócsapata Szakasics Zoltán vezetésével: Farkas Dániel, Major András - kapusok, Farkas Róbert, Kovács Olivér, Nagy Vitéz Bendegúz, Orbán Roland, Pencz Milán, Simon Alex, Simon Noel, Vilics Botond - mezőnyjátékosok. A fiúk 3 mérkőzésen 3 győzelmet aratva - Gárdonyi 4:1 (Pencz 2, Vilics 2); Nádasdy "B" 7:3 (Farkas R. 4, Orbán 2, Simon A. 1); Nádasdy "A" 3:1 (Nagy 1, Orbán 1, Pencz 1) - hódították el a Kupát.A kupagyőztes U-9-es csapat, Stieber Zoltánnal.

A torna legjobb játékosa díjat Orbán Roland kapta. Az érmeket és a különdíjakat a sárvári születésű, 26-szoros magyar válogatott játékos Stieber Zoltán adta át. Köszönjük a nagyszerű, felejthetetlen élményt mindannyiótoknak!


Orbán Roland a torna legjobb játékosa (U-9) Stieber Zoltánnal


A vasárnap délutáni programban szerepelt az U-13-as korosztály. Sajnos többen nem álltak a csapat rendelkezésére betegség, sérülés miatt. A tornán szereplő hat gyerek ( Kónya Péter, Boros Ádám, Bődi József, Frühvirth Barnabás, Egyed Patrik, Szakasics Péter) a CSAPAT és labdarúgás iránti alázatból példát mutatva a bravúros 2. HELYET szerezte meg. Köszönet nekik az élményért.
Az ezüstérmes U-13-as csapat.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Sárvár 2018. alatt találhatóak.

2018. december 13-án, csütörtökön rendezik a Teremlabdarúgó Diákolimpia Megyei Dőntéjét Bükön. A IV. korcsoportos fiúk kivívták a jogot a döntőre. A torna reggel 8 órakor kezdődik majd a büki sportcsarnokban.