TAO pályázat 2013


INDUL AZ ÓVODÁS FOCI

2019. szeptember 09. 09:01:40  nyomtatási kép

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁR A KÉK SÜNIK ULC

ÓVODÁS FOCI !

  Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

 Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy középső és nagycsoportos óvodás korú gyermekének - akár fiú, akár lány - lehetősége nyílik arra, hogy szervezett, játékos formában megismerkedjen a labdarúgás alapjaival, rejtelmeivel.

Fő célunk, hogy ezen 5-6 éves kis nebulók kulturált körülmények között, szakemberek segítségével ismerkedjenek meg a sportágak titkaival.

A teljesen önkéntes alapon szerveződő tevékenységek - terveink szerint minden héten egy alkalommal - nyújtanak lehetőséget a világon is népszerű labdajátékok gyakorlására. A foglalkozásokat Kutasi Tibor vezeti, melyeket a Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola és az Alsóberki sporttelep füves pályán tart. ( Az évszakoknak megfelelően és az időjárástól függően.)

 1996. szeptemberétől az 1-2. osztálytól felmenő rendszerben foglalkozunk a gyermekekkel. Az ebben az évben kezdett gyerekek már egyesületi formában találkozhatnak a labdarúgással. A kis focista gyerekek nagyon sok szép sikert értek el az elmúlt években. Bízunk benne, hogy a most jelentkező fiúk, és lányok is megtanulva a sportág alapjait a jövőben szép perceket szereznek majd szüleiknek, a városnak.

 A foglalkozások szeptember 16-től (hétfő, 17. 00) kezdődnek a Kölcsey iskolában.

 A részvétel díja: 3. 000 Ft/félév.

 Kérjük, ha gyermekének biztosítani szeretné ezt a lehetőséget, a jelentkezési lapot kitöltve adja le szeptember 13-ig (péntek) az óvoda vezetőjének. (A jelentkezési lapokat is itt lehet kérni!