TAO pályázat 2013RENDBERAKTUK AZ ALSÓBERKI PÁLYÁT

2020. június 04. 09:12:02  nyomtatási kép
Nagy szülői segítség

Szombati nappal befejeződött az Alsóberki labdarúgó pálya és környzetének rendberakása. A KÉK SÜNIK ULC az elmúlt évben a TAO pályázat keretében 9 millió forintért felújítatta az öltözőket! A most megvásárolt új fűnyíró tratorrral és a VÁROSGONDOKSÁG segítségével rendbe rakta a sportpályát! A mai nap, pedig a szülők segítségével a pálya környzetét és a pálya mellett található játszóteret tette rendbe társadalmi munkával! (Összeszedték a szemetet, lenyírták a fűvet. stb.) Most nagyon szép környzetet varázsoltak az egyesületben sportoló gyerekeknek és a városrészben élő gyerekeknek, családoknak!

Külön köszönetet mondunk a VÁROSGONDOKSÁGNAK, SÖVEGJÁRTÓ ZOLTÁNNAK ÚRNAK, akik hozzáállásukkal óriási segítséget nyújtottak!

Külön köszönet SZAKASICS BALÁZSNAK, az egyesület volt labdarúgójának! (Jelenleg HALADÁS FUTSAL első osztályú korosztályosa, válogatott játékos, KÖRMEND VSE labdarúgója.)

Nagy-nagy köszönet a mai pálya szépítési munkálatokban résztvevőknek. Önkéntes, áldozatos munkájukkal lehetővé tették, hogy gyerekeink szép környezetben végezhessék edzéseiket.

Barna Tibor,
Puklér Géza,
Farkas Tamás,
Csapó András,
Németh László,
Murai Vilmos,
Orbán Balázs,
Szakasics Balázs,
Németh Hajnalka,
Kovács Zsolt

Köszönjük!

TOVÁBBI KÉPEK AZ EGYESÜLET HONLAPJÁN/KÉPTÁR/EGYÉB/ RENBERAKTUK AZ ALSÓBERKI LABDARÚGÓ PÁLYÁT A 2020. ALATT TALÁLHATÓAK!