BOZSIK U-7-9, FUTSAL U-11

2022. március 29. 12:16:55  nyomtatási kép
U-14-ben a HALADÁS lesz az ellenfél

Lezajlott a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM 1. fordulója Szombathelyen
Az U-9-esek 8 fővel vettek részt a programon. Sajnos az ötből csak két alkalommal tudtunk mérkőzés játékot játszani 3 alkalommal a senki által nem kedvelt Funino játékot, amiről nem szeretnék különösebben beszélni. 

A mérkőzés játékokban jól küzdöttek a gyerekek. Vannak hibák, amik figyelmetlenségből adódnak, ezeket kell tavasszal kijavítani az edzéseken. Most mutatkozott be csapatunkban Horváth Zalán, aki az edzők meglátása alapján a csapat erőssége lehet a jövőben.

Elismerő oklevélben részesült Wágner Bence és Tóth Barnabás.

Az U-7-esek szintén 8-an voltak jelen a mai programon. Nagy örömünkre az őszihez képest minden gyereknél tapasztalható a fejlődés. Jól játszott Decsi Márk és Dedics Dilen.Csak így tovább!
 

Az U-7-es korosztály


Az U-9-es korosztály


Tóth Barnabás, Wágner Bence

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ NUPI/ BOZSIK 2022. tavasz 1. U-7-9 alatt található.

Szintén vasárnap zárult a futsal U-11 megyei bajnokság felsőházi rájátszása.
Az első 3 mérkőzésen sokszor megkeverve az összeállítást nem voltunk nagyon eredményesek. Kőszeg A (0-4) Kőszeg B (1-2) Foci FC (0-6).

Az utolsó mérkőzésen stabilabb csapat szerkezetben az eredmény alakulása miatt a kezdő csapathoz nem nyúlva győztük le a Haladás VSE futsal csapatát (1-0). A Focisuli nem lépett pályára a mai napon, így végül a Vas megyei futsal bajnokság 5. helyén végeztünk. Büszkék vagyunk minden srácra.


A megyei 5. helyezett futsal U-11-es csapat

Szerdán (03. 30.) a Haladás vendége lesz az U-14-es korosztályos csapat. Nem lesz könnyű mérkőzés, főleg a két elszenvedett vereség után. A mérkőzés 17. 00 órakor kezdődik majd a HALADÁS sportcentrumban.