Vállalható vereság az U-14-es bajnokságban

  nyomtatási kép
BOZSIK, U-14 a Csákánydoroszló ellen


Vállalható vereséget szenvedett az U-14-es korosztályos csapat a listavezető HALADÁS ellen Szombathelyen. Nagyon sokáig tartották magukat a fiúk és csak a 2. félidőben dőlt el a mérkőzés. Most játszottak a legjobban a tavasz folyamán. Ez jó jel a Csákánydoroszló elleni szerdai hazai mérkőzés előtt!

HALADÁS - KÉK SÜNIK ULC

 2:0 (0:0)

Kék Sünik ULC:

Tomasics Márton – Bakó Levente - Simon Noel (Németh Bálint) – Nagy Botond (Decsi Márk) – Farkas Róbert (Csapó Levente) – Perjési Levente – Farkas Zoltán – Tollár Levente– Joó Barnabás

 Góllövő:

 -0-

 Jók:

 Joó Barnabás, Tollár Levente

 

 Legközelebb szerdán (04. 06. ) 17. 00 órától a Csákánydoroszló ellen játszik hazai pályán a csapat.

Bozsik U-11 összefoglaló:

Ma kellemetlen időjárási körülmények között, több hiányzóval léptünk pályára Szombathelyen.

Különböző okok miatt kényszer kapussal álltunk fel, aminek sajnos az elején megittuk a levét és a Körmendi FC gyorsan két gólos előnyre tett szert, mire magunkhoz tértünk. A végére sikerült azonban kellő alázattal és némi szerencsével megfordítani az eredményt (3:2). 
Következett a Lurkó UFC, amely könnyen szerzett vezetést, amit gyorsan egalizáltunk. Aztán szintén egy hiba hátul, gól oda, amit a végén sikerült több elpuskázott lehetőség után kiegyenlíteni. A győztes gól megszerzésére nem jutott idő. (2:2)

A korszerű futballt játszó Szentgotthárd ellen csak teljes csapattal lett volna esélyünk jó eredményt elérni, így csak megnehezíteni tudtuk a dolgukat (2:4). A végén a Szarvaskendiek ellen felforgatott összeállításban kínkeserves győzelem (1:0).

Az értékelésnél Benkő Bence vehetett át emléklapot a mai napon nyújtott teljesítményéért.