Újabb vereség az U-14-es bajnokságban

2022. április 28. 11:48:16  nyomtatási kép
Újabb vereséget szenvedett az U-14-es korosztályos csapat, ezúttal Szombathelyen a Grundball ellen. Viszont most nagyon motiváltan játszott a csapat és helyenként jól is. Sajnos két egyéni Kapushiba eldöntötte a mérkőzést.

GRUNDBALL - KÉK SÜNIK ULC

 2:0 (2:0)

 Kék Sünik ULC:

 Tomasics Márton – Bakó Levente (Simon Noel) – Gecse Áron (Kovács Krisztián) – Nagy Bendegúz – Farkas Róbert (Decsi Márk) – Perjési Levente (Csapó Levente) – Farkas Zoltán – Tollár Levente (Németh Dániel)– Joó Barnabás

 Góllövő:         -0-

 Jók:

 Farkas Zoltán, Nagy Bendegúz, Joó Barnabás


U-13 megyei bajnokság 

2. torna (gyakorlatilag az első)

Saját rendezésben zajló tornára az Ikervár csapata nem érkezett meg, így csak 3 mérkőzés várt ránk ezen a napon. Csapatunk sajnos minden mérkőzés elején belealudt a mérkőzésekbe. Az első percekben kapott gólok kiegyenlítése vitte el az energia nagy részét. Először Táplán ellen kapott gól az első percben. Nagyon gyenge produkció az első félidőben, javuló játék a második félidőben eredménye egy gól (1:1). Második mérkőzés Vasvár ellen kapott gól a 10. másodpercben. nagyon gyenge játék az első félidőben. Javuló játék a második félidőben eredménye egy gól (1:1). A Bük ellen zártuk a tornát, amelyen végig jobban teljesítettünk a korábbiaknál, azonban az első félidő minden kontra támadását góllal fejezett be az ellenfél 0:3-mal fordultunk. Majd sikerült egy gólra megközelíteni a bükieket, a végén sajnos ismét ők találtak a kapunkba (2-4) Hamar következik a javítási lehetőség jövő szombaton Vasváron találkoznak a csapatok.

U-11 Bozsik torna

A tavasz 3. tornáján vettünk részt. Komoly kezdet, bár egy hiba miatt korán hátrányba kerültünk Szentgotthárd ellen, majd öröm focival fordítottunk (4-1). Újabb rossz kezdés Körmendi FC ellen, most azonban a kidolgozott helyzetek ellenére csak egyenlíteni sikerült (1-1). Vasvár ellen a mai napon senkinek nem volt ellenszere, ahogy nekünk másnak sem sikerült bevenni a kapujukat, ők pedig számolatlanul rúgták a gólokat (0-4). A végén Rum csapata ellen mondani sem kell kapott gól az elején, majd nagy nehézségek árán sikerült 2 gólt begyömöszölni a kapujukba. (2-1) A mai torna haszna a sok levonható tanulság, mind egyénileg, mind csapat szinten.


A megyei labdarúgás diákolimpia megyei döntőjében , amit Körmenden rendeztek április 26-án kedden a IV. korcsoportos fiúk (2007/2008) a 2. helyen végeztek. nagyon rosszul idult a csoport meccs, hiszen rögtön vereséggel kezdtek a Kőszeg ellen. Majd a 2. csoport mérkőzésen már nyertek a Csákánydoroszló ellen, így csoport elsőként jutottak a legjobb négy közé. A döntőbe jutásért az Őriszentpéter együttesét verték magabiztosan.

A döntőben aztán gól nélküli döntetlent játszottak a Paragvári iskola ellen, ahol büntető rúgásokkal maradtak alul.

GRATULÁLUNK A GYEREKEKNEK!
A CSAPAT TAGJAI:

NAGY BENDEGÚZ, KÓNYA PÉTER, GELLER MARCELL, SZAKASICS PÉTER, TOMASICS MÁRTON,

PAPP MÁTÉ, DIHEN LEVENTE, BOROS ÁDÁM, LÁSZLÓ CSABA

FELKÉSZÍTŐK:

SZAKASICS ZOLTÁN, KUTASI TIBOR


A hétvégén folytatódik a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM.

AZ U-13-AS KOROSZTÁLY VASVÁRON LÉP SZOMBATON (04. 30) 8. 30-AS KEZDÉSSEL.