Vereség az U-14-ben

  nyomtatási kép
BOZSIK PROGRAMOK

U-11 Bozsik visszatekintés

Immár a 3. tornára került sor vasárnap az Illés Akadémián az U-11-es korosztály számára. Ezen a programon 10 gyerek képviselte az egyesület színeit. A mai napon a góllövéssel álltunk hadilábon. Kezdésként a városi riválissal csaptunk össze, akik ellen egy jól eltalált lövés is elég volt a győzelemhez (Körmendi FC 1:0). Folytatva a győzelmek sorozatát egy utolsó pillanatos góllal vertük Csákánydoroszlót (2:1).
Ekkor elfogytak góljaink. Egy utolsó perces góllal vereség a Lurkótól (0:1). Remek védekezéssel döntetlen Szentgotthárd ellen (0:0). Utolsó mérkőzésen Nádasd csapata egy szöglet utáni fejes góllal bírt le bennünket (0:1).

Az elismerő oklevelet Tóth Szebasztián kapta.AZ U-11-ES CSAPATTÓTH SZEBASZTIÁN

Az U-13-as korosztály is elkezdte a BOZSIK sorozatot tavasszal. A Körmenden rendezett tornán két győzelemmel, egy-egy döntetlennel és vereséggel kezdte a sorozatot.

Sajnos vereséget szenvedett az U-14-es csapat a tavasszal először. A Vasáron rendezett mérkőzésen a sok hiányzóval rendelkező csapat egyéni hibák után kapott ki.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 5:2 (2:1)

 Kék Sünik ULC:

 Horváth Borisz – Decsi Márk - Sövegjártó Dániel - Kovács Olivér – Palasics Botond (Benkő Bence) – Perjési Levente – Joó Barnabás – Farkas Róbert (Csapó Levente), Bakó Levente

 Góllövő:          Benkő Bence, Joó Barnabás

 Jók:

 Joó Barnabás

 Az U-14-es csapat a héten mérkőzés halasztás miatt nem lép pályára.

A BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM keretében az U-13-as csapat Rumban szerepel majd szombaton. (04.29.)


Az U-7-9-es korosztály vasárnap (04. 29.) az Illés Akadémián szerepel BOZSIK tornán.