Nagyon siekres volt a vasvári korosztályos torna

  nyomtatási kép
Egy első, egy 2. hely és két 3. hely a vasvári tornán, sok különdíjassal

  Összefoglaló

U-7

Gyakorlatilag első tétre menő tornájukon vettek részt az ifjú futballista palánták, ahol a kezdeti megilletődöttség után szépen szerepeltek. 1 vereség mellett 2 győzelmet arattak, ezzel azonos pontszámmal az elsővel egymás elleni eredmény miatt szorultak a második helyre.
Legjobb játékosnak járó különdíjban részesült: Farkas BenedekAz ezüstérmes U-7-es csapatFarkas Benedek U-7 legjobb játékosa a tornán.

U-9

Az U-9-esek eddigi legjobb teljesítményüket produkálták csere nélkül Sály Frigyes irányításával. Sajnos a későbbi negyediktől kikaptak, azonban a későbbi elsőt legyőzték, majd egy döntetlen után rosszabb gólkülönbséggel a 3. helyen végeztek.A 3. helyezett U-9-es csapat

U-11

Nagyszerű produkcióval rukkolt ki csapatunk. Mind a 12 játékos legjobb tudását hozta. 2 győzelem és 1 döntelen a tornagyőzelmet jelentette számukra.

A torna legjobb kapusa: Bakó Benedek

A torna gólkirálya: Wágner BenceAz aranyérmes U-11-es korosztályBakó Benedek és Wágner Bence

U-13

Sajnos erősen létszámhiányosan 4 U-11-essel kiegészítve a tiszta korosztályokkal felálló hazaiak és a városi rivális ellen nem volt esélyünk. A harmadik mérkőzésen elég volt egy döntetlen a 3. helyhez, amit sikerült megszerezni.A bronzérmes U-13-as korosztályA torna legjobb kapusa: Horváth Borisz

Összegezve: 1 első, 1 második, 2 harmadik hely és 4 különdíj.

Köszönjük a szülőknek a támogató segítséget!
Gratulálunk a játékosoknak!

Június 18-án vasárnap ugyanezek a korosztályok Nádasdon fognak szerepelni a szezon utolsó tornáján.