BOZSIK PROGRAMOK, U-14-ES BAJNOKIK

  nyomtatási kép
U-11 Bozsik összefoglaló

Több mérkőzésen is megvertük magunkat.

A Rum ellen kapott gól nélkül, akár gólkülönbséget javítva is nyerhettünk volna, de csak kétszer találtunk a jól küzdő ellenfél kapujába (2-0). Következett a Lurkó UFC, gyorsan két gólos hátrányba kerültünk, majd felébredtünk és két szép góllal egyenlítettünk, azonban az utolsó percben egy rossz labda kihozatal, labda vesztés után kapott góllal vesztettünk (2-3).

Vasvár ellen szintén sikerült belealudni az elejébe két kapott gól, majd nagy feltámadás, sok támadás csak egy találat (1-2). Őriszentpéter ellen gyors góllal sikerült vezetést szerezni, de újabb figyelmetlenségek miatt két kapott gól és egy sakk-matt szituáció okozta a vesztünket (1-3). A végén a jó erőkből álló Szarvaskend ellen a szokásos két kapott gól. Majd feltámadás. Két rúgott gól közé egy szép találat az ellenféltől, így a vége sajnos 2-3.

A mai nap tanulsága, hogy a hibák számát csökkenteni kell, mert az ellenfél kíméletlenül büntet.

Az elismerő oklevelet Csapó Máté vehette át, lendületes játékáért és szép góljaiért.

A csapat:

Kraller Maxim - Véges Edvin, Kiss Dániel, Gergely Balázs - Wágner Bence - Horváth Ádám, Csapó Máté - Csabai Kristóf, Sály Ákos, Dancsecs Bálint
U-11-ES KOROSZTÁLYOS CSAPATCSAPÓ MÁTÉ

Két vereséggel folytatta az U-14-es korosztályos csapat a megyei korosztályos bajnokságban.

Szombathelyen a Grundball ellen kapott ki a csapat 6:0-ra. Majd Vasváron szenvedett nagy gólkülönbségű vereséget a nagyon jó erőkből álló ellenféltől 17:2 arányban,

Vasárnap  (10. 08.) az ILLÉS AKADÉMIÁN 9. 00 órai kezdettel az U-9-es és az U-7-es korosztály is megkezdi a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAMBAN A szereplést.

Hétfőn (10. 09.) az U-13-as korosztály hazai pályán a Alsóberki) 16. 00 órától játssza majd a 3. fordulót a bajnokságban.