BOZSIK U-13, U-14-ES BAJNOKI

  nyomtatási kép

KIKAPOTT AZ U-14 VÉPEN

U-11 Bozsik visszatekintés

Immár a 3. őszi fordulóra került sor az Illés Akadémián. Szerencsére a beharangozott eső csak pár csepp formájában köszönt be. A gyerekek élvezték a friss időben lejátszott meccseket.

Ezúttal 5 mérkőzés várt ránk. Az Egyházasrádóc csapata ellen kezdtünk, akik létszám hiányosan érkeztek, ezért kisegítettük őket.
Sajnos a korai vezetésünket nem sikerült tovább növelni és egy kósza ellentámadás utáni szögletet jól játszottak meg és egalizálták az eredményt. Aztán még tiszta helyzetek maradtak ki, így maradt a döntetlen (1-1) gól: Dancsecs Bálint.

Következett a Rábatótfalu elleni csata, amely kiegyenlített küzdelmet, majd egy szerencsés találat döntött a javunkra (1-0) gól: Csapó Máté. Söpte ellen némi mezőnyfölényt harcoltunk, ami egy szemfüles labdaszerzés utáni gólban kamatozott (1-0) gól: Horváth Ádám.

Végül két városi rangadó Körmendi FC U-11 ellen végi fölényben játszottunk, érett a gól, azonban nem abba a kapuba került a labda amelyikbe szerettünk volna. Érdemtelen vereség (0-1).

A Körmendi FC U-10 volt az utolsó rivális. Az ellenfelünk jól képzett és jól felkészített játékosai fölényt harcoltak ki ellenünk. Sokáig hősiesen álltuk a sarat. Kétszer azonban nem működött az elhárítás és ritka lehetőségeinkkel sem tudtunk élni (0-2).

Az elismerő oklevelet Kiss Dániel kapta határozott védőmunkájáért és előre töréseit elismerve.

Mindenki jól küzdött, apróbb hibák azonban keresztül húzták a jobb eredmény elérésének lehetőségét.

A csapat tagjai:

Kraller Maxim - Csapó Máté, Kiss Dániel, Németh Noel - Wágner Bence - Horváth Ádám, Dancsecs Bálint - Csabai Kristóf, Sály Ákos, Hegedüs Noémi


AZ U-13-AS CSAPAT

Soros meccsen kapott ki az U-14-es csapat Vépen a korosztályos bajnoki mérkőzésen.

VÉP - KÉK SÜNIK ULC

 5:3 (0:0)

 Kék Sünik ULC:

Bakó Benedek – Benkő Bence (Csapó Levente) – Simon Noel - Palasics Botond - Horváth Borisz – Horváth Zalán – Farkas Róbert – Takács Máté (Varga Ármin), Sövegjártó Dániel (Buda Bendegúz)

 Góllövő:     

Farkas Róbert , Benkő Bence (2)

 Jók:

 Farkas Róbert, Benkő Bence

Vasárnap (10. 22.) az U-7-9 folytatja a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAMBAN  a szereplést. A tornák 9. 00 órakor kezdődnek majd az ILLÉS AKADÉMIÁN.