BOZSIK U-7-9 3. ŐSZI TORNA

  nyomtatási kép
Döntetlen a hazai U-14-es bajnokin

U-9 és U-7 Bozsik fesztivál

Kicsit deres, de napsütéses időben kezdődött a 3. őszi fesztivál.

Az U-9-es korosztályban sajnos nem teljes létszámmal tudtunk szerepelni. A jelenlévő 4 gyerek azonban lelkét kihajtva küzdötte végig az 5 meccset. Minden elismerésünk nekik. Elismerő oklevelet kapott Farkas Benedek és Hajós Leó. Rajtuk kivűl még Horváth Borbála és Sass Ádám vett részt.Farkas Benedek, Hajós Leó


Az U-7-esek szinte teljes létszámban szerepeltek ismét. Jó hangulatban, kellemesen elfáradva két csapatra osztva élvezték a játék örömét. Biró Anna, Czál Marcell, Zanati Zalán, Bakó Zétény, Horváth Jakab és Belloni Alex.

Az utolsó U-14-es korosztályos bajnoki mérkőzésen nagyszerűen játszottak a gyereke a szombathelyi GRUNDBALL PFC ellen hazai pályán.
Megérdemelten szerezték meg az egyik pontot!

KÉK SÜNIK ULC – GRUNDBALL PFC

 2:2 (0:1)

 Kék Sünik ULC:

 Bakó Benedek – Benkő Bence (Horváth Attila) – Simon Noel - Palasics Botond - Horváth Borisz – Horváth Zalán – Farkas Róbert – Buda Bendegúz (Takács Máté), Sövegjártó Dániel (Buda Bendegúz)

 Góllövő:          Farkas Róbert ,Horváth Zalán

 Jók:

 Az egész csapat

A hétvégén elkezdődik a megyei futsal bajnokság. Szombaton (11. 18.) a HALADÁS csarnokban a szereplést az U-14-as futsal csapat.

Vasárnap az U-11-es korosztály a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM keretében játssza az ősz utolsó fordulóját 9. 00 órai kezdettel az ILLÉS AKADÉMIÁN.