HARMADIK HELY FUTSAL U-13-AS TORNÁN

  nyomtatási kép
BOZSIK U-7-9, U-14-ES BAJNOKI

U-13 futsal torna

A Haladás VSE futsal szakosztályának meghívására vettünk részt egy jó hangulatú 5 csapatos tornán a Haladás Sportcsarnokban. Az egyesületek közötti jó kapcsolatoknak köszönhetően egy vegyes csapattal.

A Körmendi FC-t 5 fiú képviselte (Gombás Csaba, Mosolits Márkó, Tóth Máté, Tőke Domonkos, Urbán Árbis), Nádasd KSE-ből Táncos Zoltán és Jáger Ármin alkotta a csapatot a Kék Sünis Sövegjártó Dániel, Palacsics Botond, Benkő Bence és Takács Máté mellett.

Sajnos az első mérkőzésen a házigazda Haladás VSE ellen még megszeppenve, az összeszokatlanság számlájára írható, hogy helyzetek sokaságát hagytuk ki, az ellenfél pedig minden bizonytalanságot kihasznált (0-4).

Második mérkőzésen a Haladás VSE B csapata ellen már jött a győzelem (2-1). Az igazán jó játékot a FOCI FC (Sárvár) ellen produkálták a fiúk és magabiztos játékkal biztosították be a 3. helyet (3-0).

Az utolsó mérkőzésen a végső győztes Nebuló FSE (Kapuvár) ellen sokáig tartották magukat a fiúk azonban a futsallal foglalkozó csapat végül bedarálta csapatunkat (0-3).

Az eredményhirdetésen jó érzésekkel vehették át a jól megérdemelt bornzérmet!

Mindhárom egyesület büszke lehet a fiúkra.A bronzérmes U-13-as csapat

Vasárnap zajlott le a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM U-7-9-es 2. tornája. A gyerekek jól helytálltak. Az U-9-es korosztályban Guzmics Hunor és Farkas Benedek kapta az elismerő oklevelet teljesítményéért.

Az U-14-es korosztályos bajnokságában a csapat a Szentgotthárd ellen játszik hazai pályán 17. 00 órai kezdettel 2024. 04. 17-én, szerdán.