BOZSIK U-11 3. TORNA

  nyomtatási kép
U-14-ES BAJNOKI GRUNDBALL ELLEN

U-11 Bozsik összefoglaló

A 6 hiányzó távollétében kellett helytállni a mai Bozsik U-11-es fordulóban. Az első mérkőzésen látszott is, hogy nincs nagy összhang (Szentgotthárd 1-3).
Aztán folyamatosan építkeztünk Őriszentpéter ellen elherdáltuk még az előnyt (1-1), Rábatótfalu ellen magabiztos győzelem (2-0). A Lurkó UFC ellen kibekkeltük (0-0). Körmendi FC ellen zártuk a fordulót, lelkes védekezés, végigvitt kontrákkal sikerült a magunk javára billenteni a mérleg nyelvét (2-0).
Elismerő oklevelet kapott Kiss Dániel remek védekezése, a támadások segítése és góljai miatt, Csapó Máté jó védőmunkája és gólja emelte a többiek elé kicsit.

Hiszen Wágner Bence remekül írányított. Dancsecs Bálint ezúttal védekezésben remekelt. A kapuban Tóth Szebasztián életében először szerepelt, ennek ellenére többször jól avatkozott játékba. Farkas Benedek (kora szerint U-8-as) remek megindulásaival hozta zavarba az ellenfeleket. Sály Ákos és Tóth Benjámin lelkes játékával egészítette ki a többieket.U-11-ES CSAPATKISS DÁNIEL, CSAPÓ MÁTÉ

2024. április 24-én 19. 00 órai kezdettel az Z-14-es korosztályos csapat Szombathelyen a GRUNDBALL ellen lép pályára.