Továbbra is hibátlan az U-13-as csapat a bajnokságban

2009-10-08 09:03:36


Királyi hét a korosztályos csapatok előtt

Továbbra is hibátlan az U-13-as (1997) korosztályos csapat a megyei bajnokságban. Ezúttal a szombathelyi Király SZE csapata volt a körmendiek áldozata. Már az első félidőben nagy gólkülönbségű lett a mérkőzés. A második félidőben aztán még születtek további találatok, így két számjegyű lett a végeredmény. A bajnokságból még egy rangadó van hátra a szentgotthárdi csapat ellen a jövő héten. A gyerekek meg akarják tartani a veretlenségüket és nyerni szeretnének ott is. Ráadásul még gólt sem kaptak a bajnokságban. Reméljük így marad az utolsó forduló után is.

Ezen a mérkőzésen Dedics Alex, Tompa Dániel, Sály Péter, Törő Tamás, Horváth Dominik és Horváth Patrik játéka emelkedett ki a társaik közül.

KÉK SÜNIK ULC - KIRÁLY SZE

 

11:0 (8:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin-Tutkovics Máté - Horváth Dominik - Tompa Dániel - Farkas Ádám - Horváth Alfréd - Kristóf - Dedics Alex - Velekei László - Törő Tamás - Horváth Patrik - Sály Péter.

 

Csere:

 

Lakics János, Tóth Dávid, Lénárt Zoltán, Gaál Dávid, Makai Alex, Németh Kristóf.

 

Góllövők:

 

Horváth Patrik , Velekei László , Sály Péter (2), Törő Tamás (2), Horváth Dominik (2),

 Dedics Alex (2), Horváth Alfréd.

 

Jók: 

 

Dedics Alex, Horváth Patrik, Horváth Dominik, Sály Péter, Törő Tamás, Tompa Dániel.

 

A hétvégén szintén a Király SZE csapata lesz az ellenfél Szombathelyen a serdülő bajnokságban. A fiúk nyerni szeretnének ebben a fordulóban, hogy kijavítsák a hétvégi Vasvár elleni fiaskót.

A mérkőzés Szombathelyen 2009. október 10-én lesz szombaton, 10 órakor, a Király SZE pályán.