Férfias munka volt az U-13-as győzelem

2010-10-21 08:19:55


Magabiztos diákolimpiai győzelmek

A diákolimpiai selejtezőkön játszó II. korcsoportos gyerekek (2000/2001) magabiztosan nyerték az első körüket a kedden rendezett selejtezőkön. A Somogyi iskolát 4:0-ra, míg a Nádasd csapatát 5:1 arányban verték meg. A gyerekek közül Szatmáry Norbert, Vargovics Tamás és Velekei Bence játszott nagyon jól. De Péter Tibor és Nagy Valdemár is jól játszott.

Az U-13-as bajnokságban nagy rangadónak indult az elmúlt évi bajnokság két legjobb csapatainak küzdelme. Az elején nagyon visszafogottan játszottak a gyerekek, aztán varázsütésre megváltozott a játék képe. A körmendi gyerekek magukra találtak és már az első félidőben Sály Péter góljaival eldölt a mérkőzés. A második félidőben már sokat nem változott a helyzet és újra győzelem lett a vége. Így már újra bajnokesélyes lett a kék Sünik ULC U-13-as csapata.

A társaságból Gaál Dávid, Sály Péter, Horváth Dominik, Horváth Patrik és Németh Gergő játszott most kiemelkedően.

KÉK SÜNIK ULC - SZENTGOTTHÁRD

 

5:1 (4:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Rácz Richárd - Horváth Dominik - Sipos Marcell - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Makai Alex - Németh Gergő - Horváth Patrik - Sály Péter

 

Csere:

 

Gelányi József, Dávid Nataniel

Szakacsics Balázs, Veszprémi Bence

 

Góllövők:

 

Sály Péter (3), Rácz Richárd, Horváth Patrik

 

Jók:

 

Gaál Dávid, Horváth Dominik, Németh Gergő, Horváth Patrik, Sály Péter

 

A hétvégén (2010. október 23., szombat ) újra pályára lép Kék Sünik ULC-AVIA serdülő csapata. A gyerekek hazai pályán (Magyarszecsőd) lépnek pályára a Rum csapata ellen. Csak a győzelem az elfogadható eredmény csapatnak. A mérkőzés délelőtt 10 órakor kezdődik a magyarszecsődi labdarúgópályán.