Nem várt vereség az U-13-as bajnokságban

2012-04-03 08:33:13


Megyei 3. hely diákolimpián a IV. korcsoportban

Nem sikerült hazai pályán győznie az U-13-as csapatnak a Viktória FC ellen. A fizikailag nagyon erős és idősebb lányok nagyon motíváltan fociztak a bajnokin. Míg a körmendi fiúk nagyon rosszul és sok hibával játszottak. A félidőben még gólnélküli találkozón a 2. félidőben két öngóllal odaadta a csapat a három pontot a szombathelyi lányoknak. Az együttesben senki nem játszott jól, sőt az átlagnál gyengébben muzsikáltak a gyerekek sajnos. Nem lesz egyszerű a folytatás sem, hiszen a csapat ma (2012. 04.03. kedd 18. 30) Vasváron lép pályára esti mérkőzésen. Sajnos rossz előjelekkel utazika csapat a Vasvár elleni mérkőzésre, hiszen Gelányi józsef, Dávid Nataniel lázas beteg. Szakasics Balázs megsérült. Valamint konok sérüléssel bajlódik Vásárhelyi Attila is. Ők biztosan nem játszanak a mai rangadón. Ennek ellenére nagyon fogadkoznak a gyerekek és nem adják meg magukat. A mérkőzés a vasvári labdarúgópályán kezdődik 18. 30-kor. A serdülő csapat szabdnapos volt a hétvégén.

KÉK SÜNIK ULC - VIKTÓRIA FC

 

0:3  (0:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Tóth Dávid - Sály Péter - Szakasics Balázs - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Péter Ábrahám- Dávid Nataniel - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint

 

Csere:

 

Horváth András, Nagy Valdemár, Pethő Norbert, Balogh Jácint

 

Góllövők:

 -

 

Jók:

 

 -

 

2012. 04.02-án, hétfőn a IV. korcsoportos fiúk a Diákolimpia Megyei Döntőjében Vépen a 3. helyen végeztek. Csapat itt is nagyon sok hiányzóval utazott el a döntőre. Ennek ellenére az első mérkőzésükön a Rum ellen 2:0-ra nyertek. A csoport második mérkőzésen nyerési kényszerben volt a társaság a jó erőkből álló Bő ellen, hiszen az ellenfélnek jobb volt a gólkülönbsége így egy döntetlen elég lett volna a döntőbe jutásért nekik. Sajnos nagyon hamar kaptak gólt a gyerekek így ráültek az eredményre a bői focisták. Ráadásul nem játszottak jól a körmendi gyerekek, ezért aztán 2:1-re vereséget szenvedtek. Ezzel a 3. helyen végeztek. Ráadsásul Szakasics Balázs ráesett a vállára és megsérült. Ennek ellenére garulálunk a gyerekeknek a megyei 3. helyhez.