Egy arany, egy ezüst, egy bronz és egy 4. hely Celldömölkön

2015-02-09 09:54:03


Az ausztriai Ilzben focizik kedden a 2002/2003-as korosztály

Teljes lett a celldömölki mérleg a hétvégén. A legkisebbek az U-9-es (2006/2007) szombaton délelőtt egy kicsivel maradtak le a dobogóról sajnos. Ennek ellenére nagyon szép és dicséretes a 4. hely az erős mezőnyben. minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek. A gyerekek nagyon szépen fejlődnek és még sok örömünk lesz bennük a későbbiekben.

Szombaton délután az U-13-as (2002/2003) korosztály lépett parkettára. A gyerekek nagyon fegyelmezetten és jól fociztak. Az első négy mérkőzésüket magabiztosan nyerték.  Aztán következett az első helyet eldöntő mérkőzés a hazai celli csapat ellen, ahol nem sikerül telérni az .helyet, hiszen a házigazdák nyerték a találkozót, így ők lettek az elsők is. A körmendi csapat a 2. helyen végzett, teljesen megérdemelten. A csapatból többen is nagyon jó teljesítményt nyújtottak. A kapuban Bíró Bálint, a mezőnyben Tóth-Erdei Bálint, Kocsis Botond és Szakonyi Gyula játszott kiemelkedően. Bíró Bálint a torna legjobb kapusa címet is megkapta teljesítményéért.Bíró Bálint a torna legjobb kapusaAz U-11-es (2004/2005) korosztály szintén végig harcban volt az első helyért. Itt is az utolsó fordulóban dőlt el a helyezések sorsa. A körbeverések miatt a celldömölki csapat elleni mérkőzés volt a döntő. Sajnos a hazai pálya a celli csapaté volt. Még a döntetlen is elég lett volna az aranyéremhez. Nem sikerült, de ennek ellenére a 3. hely is nagyon szép. A csapatból többen nagyon motiváltan fociztak. A kapuban Nagy Marcell, a mezőnyben Tóth-Erdei Máté, Vargovics András és Herczeg Bálint is sokat tett a sikerért. Nagy Marcell a torna legjobb kapusa címet kapta teljesítményéért.Nagy Marcell a torna legjobb kapusa U-11-es korosztály.Aztán, hogy ne maradjunk arany nélkül ezt az U-15-ös (2000/2001) korosztály hozta. vasárnap délután egy döntetlennel és 4 győzelemmel veretlenül lettek elsők a celli tornán. Ráadásul a torna legjobb játékosa Petrovics Bálint, a torna gőlkirálya pedig Velekei Bence lett.


  


Hogy teljes legyen a hétvége az U-9-es korosztály hazaérkezve Celldömölkről, este rögtön Szentgotthárdra utazott, hogy az Alpokalja Tornán bemutató mérkőzést játsszon a gotthárdi hasonló korú csapata ellen , nagy sikerrel. gratulálunk minden korosztálynak a nagyon szép eredményekért.További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Celldömölk 2015 alatt találhatóak.

2015. február 10-én, kedden a 2002/2003-ban született gyerekek Ausztriába utaznak, a hagyományos ilzi teremtornára. reméljük szép siker reményében!