Diákolimpiai selejtezők, nyert az U-14-es csapat

2019-04-25 12:55:22


BOZSIK Csákánydoroszlóban

A Diákolimpia Körzeti Döntő I. korcsoportjának 2018/2019. évi győztese a KÖLCSEY labdarúgócsapata, mely ezzel a sikerrel a tavalyihoz hasonlóan idén ismét jogosulttá vált a Megyei Döntőn való szereplésre! Őriszentpéteren került megrendezésre a második, tavaszi forduló, ahol újabb 3 mérkőzést játszottak a fiúk - HORVÁTH BORISZ, ORBÁN ROLAND, KRALLER NOEL, HORVÁTH NOEL, BENKŐ BENCE, BAKÓ BENEDEK, SZIJJÁRTÓ LEVENTE, SÖVEGJÁRTÓ DÁNIEL összeállításban. A Kölcsey 9, az Őriszentpéter 6, a Somogyi-Olcsai 3, míg a Nádasd 0 pont birtokában kezdte meg a küzdelmeket. Mindjárt az első mérkőzésen, az Őriszentpéter elleni „csoportdöntőn” elért 0:0-val nagy lépést tettek a srácok a végső siker felé. Ekkor még „csak” a kapufát sikerült eltalálni, de a Nádasd elleni 4:0-ás (Kraller 4) és a Somogyi-Olcsai elleni 1:0-ás (Kraller) sikert követően megérdemelten került az aranyérem a kék-fehér alakulat játékosainak nyakába! A fiúk a 6 mérkőzésen összesen 16 pontot gyűjtve, 23 rúgott és mindössze 1 kapott góllal, veretlenül végeztek az élen, és az ezen a napon hiányzó Farkas Róberttel kiegészülve készülhetnek a Megyei Döntőben való szereplésre!További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Diákolimpiák megyei, országos döntők alatt találhatóak.

Az U-14-es korosztályos megyei bajnokságban győzelemmel folytatták az U-14-es korosztályos fiúk. A Táplánszentkereszt ellen hazai pályán nyertek 5:2 arányban. Így továbbra is harcban vannak a bajnoki címért. A csapatból Éder Bence, Nagy Marcell, Sály Gábor és László Bálint játékát lehet kiemelni.

 KÉK SÜNIK ULC - TÁPLÁNSZENTKERESZT

 5:2  (2:1)

 Kék Sünik ULC:

 Rédecsi Milán - László Bálint – Szakasics Péter – Hajba Zoltán– Éder Bence – Varga Zalán – Sály Gábor – Nagy Marcell – Boros Ádám

 Csere:

 Egyed Patrik, Farkas Tamás, Gaál Szilárd, Frühwirth Barnabás

 Góllövők:

 Nagy Marcell (2), Sály Gábor (2), Szakasics Péter

 Jók:

 László Bálint, Nagy Marcell, Sály Gábor, Éder Bence


Szombaton (04. 27.) Csákánydoroszlóban fojtatódik a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM U-11 és U-13-as tavaszi sorozata. Az U-13-as korosztály 8.30-kor, az U-11-es korosztály 10 órakor kezdi majd meg a játékot  csákányi labdarúgó pályán.