Megyei Diákolimpia 4. hely, győzött az U-14-es csapat

2019-05-03 08:20:03


BOZSIK Rumban szombaton

Labdarúgó Megyei Diákolimpia Döntőn Szombathelyen az Kölcsey Utca Általános Iskola I. korcsoportos fiú csapat a nagyon dicséretes 4. helyet szerezte meg. A gyerekek a döntőbe jutásért a Sárvár ellen büntető rúgásokkal maradt alul. Gratulálunk a fiúknak! A döntőben találkozhattak Markó Edinával, a Magyar Női Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitányával is. A csapatból MINDENKI átlagon felül teljesített!


További épek az egyesület Honlapján/Képtár/Megyei, országos döntők/Diákolimpia Szombathely 2019. I. korcsoport alatt találhatóak.

Lejátszotta az U-14-es bajnokságban az elmaradt mérkőzését a korosztályos csapat a Csákánydoroszló ellen.

A találkozó tétje az volt, hogy megmaradjon egy győzelemmel a bajnoki elsőség esélye. A gyerekek felnőttek a feladathoz és az idény legjobb játékával már az első félidőben 6:0-ra vezettek és a végén magabiztosan nyertek.

KÉK SÜNIK ULC - CSÁKÁNYDOROSZLÓ

 7:0 (6:0)

 Kék Sünik ULC:

 Kónya Péter - László Bálint – Szakasics Péter – Hajba Zoltán– Éder Bence – Varga Zalán – Sály Gábor – Nagy Marcell – Tyahor Patrik

 Csere:

 Egyed Patrik, Farkas Tamás, Gaál Szilárd, Frühwirth Barnabás, Boros Ádám

 Góllövők:

 Nagy Marcell (3), Varga Zalán (2)  Sály Gábor, Szakasics Péter

 Jók:

 Az egész csapat.

Szombaton (05. 04.) Rumban rendezik a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM U-7-es és U-9-es csapatainak a 3. tornáját. Az U-9-es korosztály 9 órakor, az U-7-es korosztály 10. 30-kor kezdi meg a tornát a rumi labdarúgó pályán.