Győzelem Vasváron

2019-11-12 09:20:21


BOZSIK Szentgotthárdon

Javuló játékkal nyert szerdán az U-14-es korosztályos csapat a megyei bajnokságban Vasváron. Már az első félidőben megnyugtató előnyt szedett össze a csapat. A játékával a 4 gólt szerzett Hajba Zoltán és Frühwirth Barnabás emelkedett ki.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

3:7 (1:4)

 Kék Sünik ULC:

 Rédecsi Milán – László Csaba – Nagy Bendegúz – Egyed Patrik – Frühwirth Barnabás –Boros Ádám –d – Hajba Zoltán – Farkas Tamás – Kraller patrik

 Csere:

 Kónya Péter,Papp Ádám Bödi József, Tomasics Márton

 Góllövők:

 Farkas Tamás (2), Hajba Zoltán (4), László Csaba

 Jók:

 Hajba Zoltán, Frühwirth Barnabás, Kraller Patrik

Hétvégén véget ért a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM 2019. őszi sorozata minden korosztálynak.  Az U11-es korosztályból Farkas Róbert és Orbán Roland vehetett teljesítményéért oklevelet. Míg az U-13-as korosztályból Papp Ádám.

Az U-11-es és U-13-as korosztály

Farkas Róbert és Orbán Roland

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/NUPI/ BOZSIK 2019. ősz Szentgotthárd 5. torna U-11-13 alatt találhatóak.

Szerdán (11. 12. ) 14. 30-as kezdettel pótolja a szezon utolsó U-14-es korosztályos elmaradt bajnoki mérkőzését a Csákánydoroszló ellen hazai pályán Alsóberkiben.

Szombaton délelőtt az U-11-es és az U-13-as korosztály az ausztria Eberauban játszi edzőmeccset.

Vasárnap szintén az ausztria Gnasban kezdi meg az egyesület a terem tornákat. Az U-10-es csapat A 12 csapatos tornán a körmendi alakulat az A csoportban kapott helyet. Ellenfelei a Weitz, a Mühldorf, a Gnas, Bad Gleichenberg és a Raffl Blackies lesznek.