Futsal bajnokság U-11 Répcelak

2020-10-20 10:11:06


Az U-14-es csapat kikapott Csákánydoroszlóban, a Nádasd lesz a következő ellenfél

Sajnos vereséget szenvedett az U-14-es csapat Csákánydoroszlóban a megyei korosztályos bajnokságban. Már az első fékidőben eldőlt a meccs. Míg a 2. félidőben valamit javult a fiúk játéka, de sima vereséget szenvedtek 4:0 arányban. A csapatból csak Perjési Levente játékát lehetett kiemelni.

Az idei szezonban az U-11-es korosztályos csapat benevezett a megyei futsal bajnokságba.

Csapatunk a "B" csoportba nyert besorolást. Mivel első alkalommal volt ebben az összetételben együtt a társaság, átbeszéltük a csapaton belüli szerepeket, valamint a nap folyamán elvárt viselkedési normákat.

Az első körben a Lurkó UFC csapatával mérkőztünk meg, egyfajta erőfelmérőnek szánva a találkozót. A 2x15 perces játékidő 23. percéig kifejezetten jól tartottuk magunkat. Némi szerencsével és hatékonyabb helyzetkihasználással borsot törhettünk volna a szombathelyiek orra alá. Végül azonban fejet kellett hajtanunk a megérdemelt győzelmük előtt.

Ezután következtek az előzetesen hozzánk hasonlatos játékerőt képviselőnek vélt csapatok. A Vasvár VSE csapatát egy hullámzó mérkőzésen győztük le, majd a Kőszegi Lóránt FC együttesével játszottunk döntetlent úgy, hogy kétszer a kapust is kicselezve lőttünk az oldalhálóba... Közvetlenül a Kőszeg elleni meccset követően kezdődött a Tápláni KSK elleni találkozó, ahol a Vasvár elleni derbyhez hasonlóan több játékperc jutott a fiatalabb csapattagoknak is. Örömteli, hogy a 8 éves Szabó Ádám és Szíjártó Levente is góllal debütált a bajnokságban! Mellettük Orbán Roland 5, míg Farkas Róbert 3 alkalommal mattolta az ellenfél kapusát, míg 3 alkalommal a kapu elé élesen belőtt labda az ellenfélről vágódott saját kapujába!

Összefoglalva elmondható, hogy minden játékos tudása legjavát nyújtva képviselte a Kék Sünik ULC Körmend csapatát a megyei bajnokság 1. fordulójában! Folytatás decemberben Sárváron, a 2. helyről, Major András parádés védéseinek is köszönhetően!!! ⚽💪❤️🤍💙

 

Az U-11-es futsal csapat

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Kupák/ Futsal Répcelak U-11 2020 alatt találhatóak.

Szerdán (10. 21.) 15. 30-as kezdéssel az U-14-es korosztályos csapat a Nádasd csapatát fogadja hazai pályán a megyei korosztályos bajnokságban a Kék Sünik ULC-Alsóberki labdarúgó pályán. A fiúk megpróbálják kijavítani az elmúlt hét vereségét.