Újabb vereséget szenvedett az U-14-es csapat

2021-11-03 13:13:10


Az U-13-as korosztály továbbra is jól szerepel, U-14 a Szentgotthárd lesz az ellenfél

Sajnos nem sikerült kikerülni a negatív spirálból a heti Grundball elleni mérkőzésen sem. Az ellenfél a második félidő elején egy jól eltalált lövéssel szerezte meg a győztes gólt. Hetek óta nem jelentünk veszély az ellenfelek kapujára.

Kék Sünik ULC:

Tomasics Márton - Kovács Krisztián (Simon Noel), Joó Barnabás, Bakó Levente (Decsi Márk) - Perjési Levente - Tollár Levente (Nagy Botond), Nagy Bendegúz, Farkas Róbert (Németh Dániel) - Farkas Zoltán


3. U-13 bajnoki torna összefoglaló


Csákánydoroszlóban került sor a 3. tornára az U-13-as korosztály számára. Az első mérkőzésen két ellentétes félidő után, ahol mindkét csapat kihasználatlanul hagyta lehetőségeit 0:0-as eredmény született a Szentgotthárd ellen. Majd magabiztos 5:0-as siker a létszámhiányos Rábatótfalu ellen. Az utolsó körben nem sikerült a gólhelyzeteket érvénysíteni, így először vesztettünk pontot Csákánydoroszló ellen (0:0). Még egy torna vár a korosztályra novemberben. Tét a csoport 1. helye, azonos pontszámmal állunk a Szentgotthárddal.

Kék Sünik ULC:

Horváth Borisz - Simon Noel, Joó Barnabás, Bakó Levente - Kovács Olivér, Perjési Levente, Horváth Noel - Farkas Dániel, Farkas Zoltán,

Csere:

Simon Alex, Decsi Márk, Szabó Ádám

Az U-14-es korosztályos bajnokságban hazai pályán fogadjuk szerdán (11. 03.) a Szentgotthárd csapatát 14. 30-as kezdéssel. Nehéz mérkőzésre számíthatnak a fiúk az eddig veretlen ellenféllel szemben.