SOMOGYI KUPA SIKEREK

2021-12-07 12:10:30


SIKERES FUTSAL FORDULÓ U-13

A hétvégén zajlott le a XXXVIII. SOMOGYI KUPA tornái a városi sport csarnokban.
AZ INTÉZMÉNY KOROSZTÁLYOS CSAPATAI RAGYOGÓAN SZEREPELTEK A TORNÁN!
Sajnos a vírus helyzet miatt az I. korcsoportosok (U-9) elmaradtak. A másik három korosztályban szerepeltek a Körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola (BBL) korosztályos csapatai NAGY SIKERREL!

A II. korcsoportban (U-11) nagyon balszerencsések voltak a gyerekek, hiszen vereség nélkül büntető szétlövéssel nem jutottak be a legjobb 4 közé. Így 5. helyen végeztek.


A II. KORCSOPORTOS CSAPAT


SZIJJÁRTÓ LEVENTE GÓLKIRÁLY II. KORCSOPORT

A csapat tagjai: Horváth Borisz, Sövegjártó Dániel, Horváth Noel, Benkő Bence, Szijjártó Levente, Bakó Benedek
A torna gólkirálya: Szijjártó Levente (BBL) 4 gól

A III. korcsoportban (U-13) aztán már nem kellett szerencse, hiszen a gyerekek magabiztosan nyerték meg a tornát veretlenül 15 rúgott góllal, úgy hogy egyet sem kaptak.


A III. KORCSOPORTOS CSAPAT

A csapat tagjai: Kónya Attila, Joó Barnabás, Perjési Levente, Orbán Roland, Farkas Róbert, Kraller Noel, Bakó Levente, Horváth Borisz, Horváth Noel, Benkő BenceA torna gólkirálya: Orbán Roland (BBL)
A legjobb kapus: Kónya Attila (BBL)

A IV. korcsoportos (U-15) gyerekek sem adták alább, szintén tornagyőztesek lettek. Itt becsúszott egy vereség, de a végén az intézményünk tanulói állhattak a dobogó legfelső fokára.A csapat tagjai:Tomasics Márton, Dihen Levente , Boros Ádám, Nagy Bendegúz, Szakasics Péter, Papp Ádám, Geller Marcell, Kónya Péter , László Csaba, Németh Dániel, Papp Máté


A torna gólkirálya: Szakasics Péter (BBL)

GRATULÁLUNK A GYEREKEKNEK ÉS A FELKÉSZÍTŐIKNEK!

Szintén hétvégén zajlott le Bükön az U-13-as futsal bajnokság első fordulói. A gyerekek nagyszerűen játszottak és 3 győzelem mellett csak egyszer kaptak ki. Így a 2. helyen, továbbjutást érő helyezéssel várják a következő fordulót.


Az U-13-as futsal csapat

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Bajnokságok/Futsal U-13 2021 és a Tornák/ Somogyi Kupa 2021 alatt találhatóak.